De perfecte bouwsteen voor je tuin

 

Wil je graag een nieuw terras? Is je oprit aan vervanging toe? Een extra tuinhuis nodig om je fietsen op te bergen? Nood aan een nieuw gazon? Tuinen Peeters is de geschikte partner voor al je aanlegwerken.


Ons aanlegteam bekijkt samen met jou wat je wensen zijn. We bespreken de technische details, zodat alles op een correcte manier uitgevoerd wordt.

Verhardingen

Klinkerverharding, houten terrassen, tegelverharding, kasseien… Er zijn zo veel mogelijkheden. Samen met jou bekijken we wat de perfecte oplossing is voor je project. We zorgen voor de ideale verharding, op een correcte manier geplaatst.

Gazonaanleg

Wil jij ook een frisgroene gazon? Tuinen Peeters zorg voor de juiste oplossing. Gazon vernieuwen of aanleggen start bij een goede voorbereiding van de grond. Eerst controleren we of de grond genoeg voeding heeft. Vervolgens bewerken en nivelleren we de grond. Daarna zaaien we gazon in of leggen we grasmatten, afhankelijk van je keuze.

Aanplantingen

Planten brengen je tuin tot leven. Maar het is belangrijk dat de juiste plant op de juiste plaats staat. Tuinen Peeters zorgt voor al je aanplantingen. Dat kan gaan van het bijplanten van een stukje haag tot het aanplanten van een hele tuin.

Andere

Afsluitingen, afboordingen, vijveraanleg, tuinverlichting, beregening, groendaken, groenmuren… Tuinaanleg is enorm veelzijdig. Voor al je tuinwerken kan je bij ons terecht. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

© 2018 Tuinen Peeters bvba

Tuinen Peeters bvba Uw tuin is onze expertise
  • Facebook Clean
  • White Google+ Icon
  • Flickr Clean