Maat en Plan

 

Het ontwerpbureau van Tuinen Peeters maakt een uniek ontwerp waarbij jouw wensen centraal staan. We streven naar een samenwerking vanaf ontwerp tot aanleg en zelfs tot onderhoud van je tuin.

​​

Hoe werken we? 

Een nieuwe tuin voor je ontwerpen, doen we in drie stappen.

 

1. Hoe ziet je nieuwe tuin eruit?

Eerst tekenen we je tuin uit in een blokstructuur (driedimensionaal). We bekijken hoe we je tuin efficiënt kunnen indelen naar jouw wensen.

2. Welke materialen kiezen we?
Als de indeling van je tuin bepaald is, stellen we een 3D-plan op met beplantingen en materialen. Hierbij houden we rekening met de duurzaamheid en het budget. We kiezen planten op basis van waar ze in je tuin staan: zon/schaduw, grondsoort, grondwaterstand, arme/rijke bodem…

3. Offerte opstellen
Wanneer de plannen volledig naar je wens zijn, maken we een uitgebreide prijsofferte om het hele project uit te voeren. Hierbij omschrijven en bespreken we stap voor stap de nodige werken.

20191224 Leen cleynenbreugel.png
20200123 Annelien Wuyts render.png
Je bestaande tuin in een nieuw jasje?

Ook daarvoor kan je terecht bij Tuinen Peeters. Op basis van het bestaande plan, doen wij een nieuw voorstel. We bespreken op voorhand hoe ver je wil gaan met de vernieuwing.

Liever zelf aanleggen? 

Wij bezorgen je de matenplannen en begeleiden waar nodig je project.

Andere 

Wanneer je van plan bent om grote werken te doen, is het vaak interessant om een bodemonderzoek te laten uitvoeren. Contacteer ons voor extra info hierover.
Er zijn ook mogelijkheden om eenvoudige bouwvergunningen voor je aan te vragen.

© 2018 Tuinen Peeters bvba

Tuinen Peeters bvba Uw tuin is onze expertise
  • Facebook Clean
  • White Google+ Icon
  • Flickr Clean