Geen boom te hoog

 

Elke boom is uniek en complex. Daarom zorgt bij Tuinen Peeters een apart team voor je bomen: team HoutenBoom. We behandelen je bomen op maat en laten je kennis maken met de pracht van houten creaties.

Vellen 

Een boom kan honderden jaren oud worden, maar soms vormt hij een gevaar voor de veiligheid. Dan moet hij verwijderd worden, en dat is niet altijd vanzelfsprekend. Vaak kan de boom niet veilig omvallen. HoutenBoom beklimt bomen en breekt ze op een veilige en berekende manier af.

Snoeien

Om het leven van een boom te verlengen of de boom beter in de omgeving te laten passen, is het soms nodig dat hij gesnoeid wordt. HoutenBoom snoeit je bomen met de nodige kennis en de juiste technieken.

Inventarisatie en beoordeling 

Zieke bomen kunnen verzwakken en omvallen. Bovendien sterven ze sneller. Daarom laat je best af en toe de gezondheid van je bomen controleren. Ziekte en aantastingen zijn namelijk niet altijd duidelijk zichtbaar. Je kan bij ons terecht om een inventarisatie of beoordelingsrapport te laten opmaken.

Andere activiteiten

HoutenBoom is je aanspreekpunt voor alles wat met bomen en houten creaties te maken heeft. Je kan ons contacteren om bomen aan te planten en te verplanten, ziektes en plagen te bestrijden, standplaats te verbeteren, om takken te verhakselen en om stronken uit te frezen. Daarnaast recupereren we hout om boomhutten en andere houten creaties te maken. Je kan bij ons tot slot terecht voor werken op hoogte in het algemeen.

© 2018 Tuinen Peeters bvba

Tuinen Peeters bvba Uw tuin is onze expertise
  • Facebook Clean
  • White Google+ Icon
  • Flickr Clean