Groen en Tuin

 

Van het eerste blaadje in de lente tot het laatste blaadje in de herfst genieten in je tuin. Zo hoort het te zijn. Al draait het vaak anders uit. Een tuin vol werk wordt al snel een last in de plaats van een deugd. Wij bij Tuinen Peeters BVBA nemen graag die last van je over, zodat je enkel nog hoeft te genieten.


Met een professioneel uitgerust team van ervaren tuinmannen hebben we alles in huis voor de kleinste tot de grootste werken. Naast het harde werken, is kennis een vereiste om een tuin te laten bloeien in al zijn pracht.


Heb je zelf groene vingers, maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Dan volstaat een uitgebreid advies van een van onze specialisten waarschijnlijk om samen met jou je tuin tot een ware oase te maken.

Snoei 

In de tuin heeft elke plant zijn eigen plaats en vorm. Worden de planten te groot, dan verdringen ze elkaar en verliezen ze hun vorm. Zo wordt de tuin al snel een rommeltje. Met de juiste snoeimethoden en een oog voor precisie houden we je tuin fris en binnen de perken.

Gazon

Het gras hoeft niet altijd groener te zijn aan de overkant. We sparen kosten noch moeite om je het seizoen rond een groen en fris gazon te bezorgen. Dit door regelmatig te maaien en tijdig te bemesten. We houden tijdens het maaien onze ogen open om ziekten of plagen tijdig te detecteren en in te grijpen waar nodig.

Onderhoudscontracten 

We stellen graag een persoonlijk contract met je op dat volledig aan je wensen voldoet. Wat voor jou belangrijk is en volgens ons nodig is om je tuin tot zijn recht te laten komen, gieten we samen in duidelijk omlijnde doelstellingen.

Onderhoudsbegeleiding

Steek je liever zelf de handen uit de mouwen maar weet je niet hoe? In onze adviesformule doorlopen we samen je tuin en bekijken wat hij nodig heeft. We stellen een plantenlijst op en werken een stappenplan uit om je tuin het hele jaar door zelf in top vorm te houden.

Advies

Elke tuin wordt wel al eens geconfronteerd met ziektes en plagen. Het is dan heel belangrijk om op tijd een juiste behandeling te starten. We komen ter plaatse om je tuin te onderzoeken en stellen een bestrijdingsplan op.

Onderhoud van bedrijfsterreinen 

Tuinen Peeters houdt je bedrijventerrein in orde. We verzorgen het groen, onderhouden de parkings, maken signalisatie schoon, kuisen zwerfvuil op, noem maar op.

© 2018 Tuinen Peeters bvba

Tuinen Peeters bvba Uw tuin is onze expertise
  • Facebook Clean
  • White Google+ Icon
  • Flickr Clean